Δωρεάν τσάι στην Βουδαπέστη για τους άστεγους

Δωρεάν τσάι προσφέρει στο πλήθος και στους άστεγους ένα εστιατόριο στη Βουδαπέστη.
Την τελευταία εβδομάδα του Φεβρουαρίου που η θερμοκρασία στην Ουγγαρία ήταν πολύ χαμηλή το  εστιατόριο  πρόσφερει ένα φλιτζάνι τσάι ειδικά για εκείνους που δεν έχουν ένα κεραμίδι πάνω από τα κεφάλια τους. 

Η Βουδαπέστη ανησυχεί ιδιαίτερα για το θέμα, οπότε ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου Dániel Bezerics από τις 27 Φεβρουαρίου πήρε την πρωτοβουλία να μοιράσει δωρεάν τσάι με το σλόγκαν «Πιείτε λίγο τσάι»  στη γωνία των οδών Tompa και Páva, στην οποία μπορεί κανείς να συμμετάσχει. 

"Το βλέπουμε σαν μια μικρή ανθρώπινη χειρονομία προς τους άπορους, έτσι έχουμε ένα σημείο καυτού ποτού δωρεάν όλη την εβδομάδα στο εστιατόριο κατά τις ώρες λειτουργίας για αυτούς που είναι πιο ευάλωτοι σε ακραίες καιρικές συνθήκες. Φυσικά, ο καθένας μπορεί να πάρει ενα ποτήρι δωρεάν τσάι για το κρύο ". δήλωσε ο  Dániel Bezerics

Η πρωτοβουλία έχει ήδη ενταχθεί σε ένα φούρνο στην οδό Tompa Street στη Βουδαπέστη

Σύμφωνα με τους ειδικούς το ψυχρό κύμα από τη Σιβηρία έχει φτάσει στο νότιο τέλος του αντικυκλώνα και αυτό σημαίνει ότι στην Ρώμη, τη Σικελία, ή την Ισπανία ο υδράργυρος μπορεί να κατέβει στους μείον 8 βαθμούς, ενώ στη Ρωσία σε πολλές περιοχές η θερμοκρασία έχει πέσει στους μείον 40 βαθμούς Κελσίου.
Νεότερη Παλαιότερη