Για εκπρόθεσμη αλλαγή Κόντη με Γκαρθία κατά του οποίου θα κάνει μήνυση κάνει λόγο ο ΠΑΟΚ

Η λίστα που έδωσε ο Ολυμπιακός πριν την αλλαγή

Ο ΠΑΟΚ κάνει λόγο για εκπρόθεσμη αντικατάσταση του Χρήστου Κόντη με τον Όσκαρ Γκαρθία. 
ΔΕΝ δηλώθηκε κανονικά στο φύλλο αγώνα  ο Ισπανός προπονητής. εκπρόθεσμα έκανε αλλαγή ονόματος ο Ολυμπιακός για τον προπονητή του στο ντέρμπι.

Συγκεκριμένα, η επίσημη λίστα παραδίδεται 75 λεπτά πριν την σέντρα του αγώνα και πως σε αυτή δεν βρισκόταν το όνομα του Ισπανού προπονητή.

Βέβαια, στον Ολυμπιακό λένε πως οτι κανονικά δηλώθηκε ο Γκαρθία αντί του Κόντη αλλά η αλήθεια είναι πως στο φύλλο αγώνα αναγράφεται το όνομα του Κόντη και την τελευταία στιγμή έγινε η αλλαγή 

Στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ δίνουν βαρύτητα στο πότε δηλώθηκε ο Ισπανός και πως αυτό συνέβη μετά το προβλεπόμενο deadline για τις ομάδες.

Ο ΠΑΟΚ θα στηρίξει την μήνυση που θα καταθέσει εις βάρος του Ισπανού τεχνικού κατηγορώντας τον για απάτη με βάση τη συμπεριφορά του.

Ο Ιβάν Σαββίδης δεν θέλησε να κάνει δηλώσεις κατά την αποχώρηση του από την Τούμπα και απλά ζήτησε συγνώμη από τον κόσμο του ΠΑΟΚ μιλώντας μάλιστα στα ελληνικά.

«Στον κόσμο του ΠΑΟΚ μόνο συγγνώμη, μόνο συγγνώμη» είπε επί λέξει κι εν συνεχεία αποχώρησε μαζί με τον γιο του>>.

Νεαρός Έλληνας συνελήφθη  ως κατηγορούμενος για τη ρίψη αντικειμένου στον προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, στο γήπεδο της Τούμπας από αστυνομικούς του τμήματος αθλητικής βίας Θεσσαλονίκης και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις που συνδέονται με τον αθλητικό νόμο. Την ίδια στιγμή στα Εξάρχεια της Αθήνας καίνε χτυπάνε ρημάζουν τα πάντα οι αναρχικοί και δεν του πειράζει κανένας


ανού τεχνικού κατηγορώντας τον για απάτη με βάση τη συμπεριφορά του.
Νεότερη Παλαιότερη